Skip to main content

Konik AS  Kompetanse  Konsulenter  Kontakt oss   

Integrasjonsteknologi

 

Konik AS har et sterkt faglig miljø med seniorkonsulenter innen Microsoft-teknologi. Våre ressurser har erfaring i ulike roller som løsningsarkitekter, systemutviklere, testledere og utviklingsledere/
teamledere.

Konik er Microsoft Silver Partner på fagområdet «Application Integration», og har ekspertkompetanse innen blant annet Microsoft .NET, Microsoft BizTalk, WCF, MSMQ, SSIS, AppFabric, Azure, Microsoft søketeknologi og Microsoft SQL Server.

Våre konsulenter har erfaring fra komplekse systemutviklingsprosjekter. Felles for alle disse er at løsningene har høye krav til ytelse, skalerbarhet og pålitelighet.

Vi prioriterer faglig utvikling høyt og har en bedriftskultur der kurs, sertifisering og kompetansebygging er i fokus. Konsulentene er sertifisert innen Microsoft integrasjonsplattformer.

 

Prosjektledelse

 

Konik AS har erfarne prosjektledere som kan utføre prosjektledelse på forskjellig nivå. Dette innbefatter tekniske prosjektledere,  delprosjektledere og prosjektadministratorer på programleder-nivå. Våre prosjektledere er sertifisert innen PRINCE2, ITIL, TOGAF og SCRUM.

Alle våre prosjektledere har IT-teknisk bakgrunn og betydelig erfaring fra prosjektledelse, arkitektur og integrasjonsutfordringer i store og sammensatte virksomheter med komplekse systemporteføljer.